Luffar stil de luxe!

Hello bro!!

Patricks Morfar Berry ar underbar, vi bode hos han i nagra dagar och hangde med Patricks familj som ar vanliga sjalar. Mostrarna Claire och Carmel bor ihop och har en butik i sitt garage pa helgerna dar de saljer konst som det gor och prylar dom hittar i second hand butiker runt om i varlden. Pa samma gata bor det nagra ungdomar som tittade forbi nar vi var dar, dom var nyfikna pa Nickes tattos sa vi stod och snacka med dom ett tag och det sluta med att vi skulle spela mot varandra i ruby vilket resluterade i galen traningsverk i typ 3 dagar, det var ritkigt hart spel men kul. Jag marker att Patrick ar Kiwi han var en riktigt natrual talang.

Nya Zealandare ar softa, nu nar vi borjar luffa omkring och vi fragar nan vart vagen ar eller om det finns en soft resturang eller bra camping plats sa tar alla sin tid och berattar och sma snackar ett tag.

Nu har vi varit ute i ungefar en vecka och det har varit talt, sovit under stjarnorna, sovit i skogen och bilen. Det ar kul att se lite nya stjarnformationer an vad vi ar vana vid.

Nu ar vi i Christchurch pa soder on, det ar ungefar som Nepal en vag och massa berg. Vi campade pa en crossbana, vi korde med varan Toyota Corolla som ar mer an overfull in i skogen pa racingbanan och parkerade i en dunge, slog upp talten och beundrade vagorna och storakottar som satt direkt pa stammen.

Idag nar Patrick och jag skulle diska sa gick vi ner till stranden, fyllde diskbaljan med vatten och satte igang med att borja disk da kommer en vag och tar allt, vi satter igang och borjar jaga allt och far fatt pa det mesta resten kan delfinerna anvanda om dom kanner for det. OCh forsta gangen jag skulle bada och slanga mig i en san dar vag var det som en bilkrock och efterat ar rytmen fran vagorna kvar i kroppen.



Vi aker runt och tar dagen som den kommer, har ska vi sova i en liten skog brevid en bilvag, det var magi att vakna av solen som sken igenom loven. Det har med att sova i det fria utan talt borjar bli ett beroende om det varmt vad ska vi med tak till. Det ar kolsvart men takvare en superlampa som anvands for att spela in film lyste vi uppe stalle for en fotosession.



En vanlig syn packa upp packa ner borsta tanderna och rulla vidare. Det har varit lyx for vi har sovit vid vatten varje gang sa det ar antigen ett morgondopp, eftermiddagsdopp eller nattdopp eller allt pa en gang. Vi tar dagen som det kommer och gor det vi kanner for, prima falafel.



Vandrar runt pa havsbotten och letar efter salar.

Karlek / d och ganget!!

Kommentarer
Postat av: Anders Hansén

Jättekul att läsa, sonen vår! Ta det lugnt med vågorna är Du gullig! Puss och kram och krama gänget från oss, mapa & Samuel

PS/Ser fram emot fler bilder & blogginlägg!

2011-01-16 @ 09:28:46
Postat av: Henri

Hej!! Kul med liten reseskildring. Önskar flera bilder.

Kramar

Henri & Bettan

2011-01-16 @ 11:46:07
Postat av: Stefan

Dan!



Låter som ni lever ett gott liv, nära natur och era medmänniskor. Underbart att följa er esa här på bloggen. Krama de jag känner och fyll din kropp, själ och ande med kraft!



Kramar från ett Kärrtorp i snöglopp

2011-01-16 @ 12:01:41
Postat av: sofia

kul att ni har d bra :) ska bli kul att läsa!

2011-01-16 @ 15:03:41
URL: http://millionbucks.blogg.se/
Postat av: S

oh tack, älskar def poetry jam. Den hade jag faktiskt sett men tröttnar aldrig, han är riktigt grym, ger feta perspektiv. Kör du en asien tripp förresnten. ser att du är utomlands? ha det phett, peace :)

2011-01-16 @ 22:49:17
URL: http://hypothetiically.blogg.se/
Postat av: Soul

låer riktigt tungt!! keep it up, fridens liljor.

2011-01-22 @ 18:53:57
URL: http://hypothetiically.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0