RADIOSKUGGA!!!

Det var soft att få vara med i radioskugga alla som vill får ordet och det finns ingen munkavel alla steppar upp till micken och gör sin grej vilket är helt fantastiskt. Jag kunde känna historiens vingslag när jag satt där, situation sthlm har funnits i 15 år och först kostade en tidning 20 kronor och nu är den uppe i 50 nu har dom en egen radio, nästa måste steg kommer garanterat att bli en tv kanal. Jag blir pepp till max av såna här grejer.
Fråga: Hur får vi vår röst hörd? Svar: Vi startar en radio. BAAM!!
Jag var med i pogram 11 http://radioskugga.org/lyssna/
Alla är välkomna dit så om ni vill ha pepp och inspiration och kärlek så är det bara glida förbi på krukmakargatan 36 13:00 på onsdagar!
http://www.youtube.com/watch?v=3fI5TZOfjj8 // dynamitdunder!!

nyp mig i armen göteborg

gled in i en liten butik som sålde allt möjligt böcker skivor tidningar! det klev in en stamkund som hälsa på gubben som satt bakom diksen som värsta gudfadern och räkna pengar, tejpa å klistra med allt möjligt.
- hur äre?
- det e ala brrhaaa
jag älskar dialekter.
glider runt på gatorna å softar, fotar konst, träffa lotten en stund å vi hitta färg i en kontainer vid röda sten, som är ett kulturhus. vi lämna en signatur efter oss.
lotten stängde butiken å vi gick å käka falafel
mkt klok konst!
efter att ha sett apatiska för nybörjare blev jag ännu mer pepp på att läsa boken. dom apatiska. om inte den sätts upp i sthlm måste ni glida ner till gbg för att se den.
ses på avenyn!!!

rötter!

i fredags gjorde jag ett galet bra gig i bålsta, jag är långt ifrån patirot men det kändes fint att hoppa av pendel å ha med hojen å kunna varje hörn å sväng. så det började bulta lätt av lokalpatirotism av att se mina rötter haha! nu på lördag den 8 oktober uppträder jag i göteborg klockan 21:30 på inTerdependence kolla mer info på http://www.kriss.se/interdependence.html 

ses på avenyn!!


RSS 2.0