metropol men farfar säger monopol!

Telefonen ringer.
- Hej farfar!
- Tjena grabben kan du snacka?
- Arrå
- Så du är inte på något jobb eller nått sånt?
- Nä, jag e hemma å käkar vitlök å ingefära e lite sjuk.
- Jaså, har du feber oxå?
- Nä bara ont i halsen.
- Hur länge har du haft det?
- Några dagar bara.
- Va händer i hässelby då?
- Det vanliga vi ska väl äta lite, farmor har sovit, sen trampar vi ner oss å i dadel träsket, det blir tv och sen sova på söta örat. När var det där monopol?
- Monopol?
- Ja, den där radio grejen?
- Haha metropol, det är på lördag!
- Just det då ska vi lyssna. Tare lugnt krya på dig och hälsa dom som är äldre än dig och den som är yngre.
- Visst, krama farmor från mig.
Klick!
http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=2842 lyssna från klockan 14:00 å 19 minuter in.
kokokokokokokkkkooookarrakkkakakkuuu! / d

gigvideo och musikvideo!

lagt upp filmerna från frizon

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/2/IF0MlCSeOLc

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/1/OYsfyC8ptkg

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/0/671y7AcwuL4

å musikvideon till inter sitter vi i sjön!

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/3/Fi2fBHHX8A0

jag har en ny dikt video på gång som är inspelad och klippt det är bara lite grejer som ska fixas. håll utkik! då blir det skådespel!! :)

fridens / d

inspiration

det var kul att kicka rim igår och alla var hungriga som lejon. synd att så många fick vända i dörren för att det blev fullt. jag hoppas att till nästa gång så har vi fått en större scen annars borde vi titta oss omkring efter en annan lokal. det är stor variation på stilarna å texterna bland poeterna och det ger mig stor inspiration,


när jag skulle gå till dramaten, tog ettans buss till stureplan och gick längst uteserveringarna å uteliggarna fick jag oxå inspiration till en ny text som jag började skriva på när jag kom hem igår natt. det var länge sedan jag gick i stan, jag kom nyss hem från örebro och innan det så hoja jag överallt och rör mig inte i innerstan bland affärer, reklam skyltar och folk. tempot är snabbt och känslan mellan alla är rå. vad är det vi jagar? vi stänger av vår medkänsla för att kunna överleva. innan jag åkte till indien och nepal så bestämde jag mig för att inte ge några pengar till tiggare, antingen ger jag till alla eller inte till någon. när jag lämna flygplatsens trygga rum och stod bland alla taxibilar sprang alla barn fram till mig, barfota, snoriga och med tovigt hår. jag satte mig i taxibilen och dom stod och knacka på fönstret. vad gör jag? ingenting, vad känner jag? ingenting. hur skulle jag annars kunna leva med mig själv om jag inte stängde av. nu är jag trött på att vara avstängd.
uteserveringen
står alla och hinkar öl ur glas
uteliggaren
står brevid sin säng och dricker öl ur burk
samma sak olika kostym...

kul i lejonkulan!

hejsan hoppsan!!

kickar en dikt med gryma poeter nu på fredag den 19e klockan 21.00 mer info finns på http://www.dramaten.se/Dramaten/och/ bara bläddera neråt!

förutom det så har jag köpt en domän dunderdan.nu så det är dunder kalas utan knas fullgas! jag har inte sett hemsidan än men jag looooooooovar att den kommer bli fett! finns tydligen folk som sitter och köper upp gryma domän namn och förkortningar för att när någon kommer på just det namnet på ett företag och ska köpa domänen så är den redan köpt och då kan personen som köpte den innan sälja det för många dollars. bizniz a$ vanligt.

förra fredagen kickade jag på www.frizon.nu som är en tung festival, looptroop spela å en kille som kallar sig för listener http://iamlistener.com/listener/video.html å massa andra. mitt gig filmades men p.g.a olika format å annat joks så kommer det dröja lite innan jag kan lägga upp filmen.

ses på fredag! fridens / jan


blodtörstig!

om allt går rätt till idag så säljer jag min vinylspelare för beats. bytehandel på högsta nivå! typ som den här bilden 1796 meternästnästnästnästnästnästnästa video blir här! 30 juli - 5 augusti kom och hänga! Sylarna är stället vi lever tätt men är ensama som på kalfjället.

RSS 2.0