Nationaldagsfirande i Tensta! www.lovetensta.se 

Love Tensta - Sveriges första hoppförmedling - bjuder in till nationaldagsfirande och integrations på Tensta Konsthall den 6 juni!

Love Tensta är en ungdomsorganisation som är verksam i Tensta och jobbar för att sprida civilkurage, glädje, socialt engagemang och nya lösningar vad gäller integrationsproblematiken i Tensta och Sverige. Tanken med eventet är att vi ska presentera vårt manifest för integration (som finns att läsa på www.lovetensta.se) och bjuda på gästföreläsare, underhållning och nationaldagsfest!

Anledningen till att vi valt just nationaldagen är för att vi vill göra vårt event till en nationaldagsfest och integrationsforum i ett med utgångspunkten att vi alla samlas för att reclaima flaggan och diskutera hur vi ska integrera Sverige. Det blir lite som en aktion där vi både säger till majoritetssamhället att de har rätt att fira utan att stämplas som nazister, och till “nya svenskar” att de också är del av Sverige och har rätt att fira, vara stolta och komma med lösningar! Vår målgrupp är Tensta och hela Sverige, ungdomar och gamla, Djursholmsbor och förortsbor.

Underhållare är Adam Tensta samt poeterna dunderdan och Aladin Zakholi. Föreläsare är William Easton, chef för Tensta Konsthall, Erik Stenberg, arkitekt och Tenstabo, Sonia Sherafaya, integrationskonsult, samt representanter för Love Tensta. Bidrag till eventet har erhållits från Kulturförvaltningen.

Tid: kl 15-19
Plats: Tensta Konsthall, Taxingegränd 10, T-bana Tensta.


Kommentarer
Postat av: sofia

du e grym brush!

2010-06-01 @ 20:10:23
URL: http://millionbucks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0