Turné MOD! Femte stoppet Atami

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/6/Wd8VKZfVnOk



MOD! är att klättra

Femte stoppet är Atami och under lunchen idag som käkades vid ett träd som under den här årstiden drar mer turister till japan än flugor till hästskit. Under trädets svalkande skugga och till blommornas ljuva doft satt två sköna japaner och drack bärs.



MOD! är att spexa



MOD! är att sticka ut



MOD! är att tigga

(det är en tiggarmunk som jag skänker en slant, han står och tigger hur länge som helst. När jag gav han pengarna, bugade han sig. Under hela tiden som han står och tigger sjunger han ett mantra som skulle kunna komma från en avlägsen tid då samurajer och drakar levde sida vid sida. Mäktigt!)



FlipMODe!



MOD! är att växa

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/4/x84mLAOFD78

Idag vare stigfinnade som gällde, siktade på ett tempel som senare visade sig vara ett slott. Jag lyckas alltid att gör samma sak, jag tror att något ligger närmare än vad det är. I början var det en övergiven stig som ledde uppåt, (det är ett ganska långt klipp och det händer inte speciellt mycket men titta runt en minut så får ni se vad jag hittar för finfina frukter) http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/2/7_Wow6joKw4 jag kom till en gammal trädgård av något slag eller en terrassodling (den får ni ser om ni kollar slutet på det långa klipet) Efter den öppna ytan var det nästan omöjligt att ta sig upp 80 - 90 graders lutning och en labyrint av växter, jag var nära att ge upp för det var lite läskigt om jag skulle ramla och slå huvudet i något träd. http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/1/0qPIyJXngII Men jag tog mig upp och det här blev resultatet http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/3/dT2TDWgDeDg och det här är bakom http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/6/TroVwIhg-XQ

Nertäcksfärden tog sin början http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/1/1nETlPxBs-I




När jag väl hade tagit mig ner en bit hittade jag en el/radio station (inte den på bilden) och eftersom jag hade tagit fågelvägen genom djungeln hade jag inte träffat på några murar eller grindar som blockerade vägen. Vägen till och från el/radio stationen var inte speciellt trafikerad eftersom en grind blockerade vägen. Jag gick tillbaka och hittade en trappa i bambu skogen

 

som fortsatte ner till ett spökhus http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/0/F4adeL9zeoI

Så mina vänner, där slutade det inte men jag är helt SLUT. Det kan sammanfattas lite kort att jag fick gåshud det var läskiga vibbar vid det där huset, jag klättrade över ett staket, jag kom till slottet som borde vara ett tempel, jag gick på serpentinvägar, jag gick i en biltunnel och skrek MOD! så det ekade.
Jag fortsatte ut på en udde och tittade på havet för att sen hitta en pizza som smakade dunder.

På pizzerian hade dem en old school



jag blev helt paff när hon använde den. Klockrent! "cash rules everything around me...."

Softa gott! / dan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0