Turn on your radio!

Nu på tisdag den 26/7 droppar jag en dikt och snackar lite i Metropol skurva in 93,8 eller gå in på http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?ProgramID=2842

Frid / d

Uppträder i Djurgårdskyrkan torsdag den 29/7 18:00

Hej vänner!

På senaste har jag jobbat en del och fått en cykel. Vilken frihet det är att cykla eller snarare vilken frihet det är att flyga. 

Nu på  torsdag den 29/7 18:00 uppträder jag i Djurgårdskyrkan det blir dikter från Lycka ÄR Vind I Segel och berättade om hur en del texter blivit till, helt enkelt lite bakgrunds fakta.  

Djurgårdskyrkan ligger mellan Gröna Lund och Skansen på Djurgårdsvägen 74

http://kartor.eniro.se/query?addr1=djurg%E5rdskyrkan&addr2=Adress%2Fort%2Fplats&what=route&partnerid=roadsearch_hitta&ax=&mop=&x=0&y=0

P.s

Lyssna på ring p1 mycket kampglöd där!!

Hälsa på din nästa och det kommer ge bröd!

Är på väg hem från affären och möter en man som går och bär en kartong på axeln. Jag säger hej när vi går förbi varandra och då hör jag - vill du ha bröd? jag reagerar inte först för jag tror han pratar med sin lilla son som går efter honom och tuggar på ett bröd. Men jag vänder mig om och förstår att det är mig han talar till och i samma sekund säger jag - aa tack. Han fortsätter - jag har själv proppat hela frysen full, dom här är tinade och sen ner frysta igen men det är ingen fara till och med affärerna gör så, jag kör sånt här och det blir bröd över hela tiden.

Nu har jag bröd som räcker i en månad.

I väntan på släppet så kommer här två dikter till www.myspace.com/dunderdan

Frid / d

Poesi i magen poesi på gatan poesi som hänger ner för hakan..Jag droppar rim med Björn och Simon och en bror som jag tyvärr missa namnet på men han var galet duktig på flöjt. Det blev en häftig vibb med trummor, bas och flöjten lite Gil Scott-Heron magi. Mattis var och fotade. Mycket nöje mina vänner, glid förbi medis eller slussen och rappa eller sjung en sång med Björn och Simon dom brukar spela där ganska ofta.

"Släng en slant till din gatumusikant" - Fjärde Världen 

Frid / d 

Två dikter på myspace!!

Hej vänner gå inte ut och bada stanna hemma och lyssna på www.myspace.com/dunderdan 

PROKOTT / dan 


Jag Älskar Henne

jag älskar med henne
jag älskar att inget kan gröpa ur
eller kommer i mellan vår hud
oavsett om hon är nära eller långt bort
fyller Gud tomrummet med eviga mått
jag älskar att ha sex med henne
jag älskar när hon är långt bort
jag älskar att inget kan skilja
vår benhårda vilja av att vilja
sjunga över benen
över att ur det döda få fram liv
över att även om det är långt bort
är tanken lika nära som ett kliv
jag älskar att tänka på henne
jag älskar att be för henne
jag älskar att inget kan stöpa om
vår relation till en äcklig form
som är flottig
av tvkanaler, tvboxar, tvapparater och tvtider
ensam är aldrig stark
jag älskar henne även om det svider
går jag upp på Noas ark
ensam.

I veckan ska jag höra av mig till cd tryckeriet.

Agnes och Sara ring igen för jag hade mobilen avstängd och då fick jag inte erat nummer!!

Frid / dan


dunderdan & Vladi - Xtra Glädje!

Jag och Vladi flippar den!! Ladda ner den på http://sprend.com/download.jsp?FileId=aJxchtBeLCSczZC9F4de 


drum n bas n poesi på medborgarplatsen!

Det finns inget bättre än att stå och droppa rim på gatan, träffade Björn och Simon som stod och spelade vid medis så det var bara till att sätta igång och leka med orden. Då gick Linus förbi, stannade och började filma. Tack Linus för att du la upp filmen ni kan se den på http://vimeo.com/13136046 

Det var roligt för sen när jag skulle åka till Bredäng träffade jag en polare på tuben så vi satt och snacka, sen började jag freestyla för orden och rytmen försvinner inte efter peppen på medis. Kvinnan brevid mig börjar bli nyfiken så jag slänger in lite ord om henne. Vi börjar prata sen och hon undrar om hon frå STIM-pengar för jag rappa om henne. Hon trodde inte riktigt på mig att jag skulle släppa en bok och skiva för jag höll på och drev om att jag var moderat, kapitalist och ihop med Andreas (eller heter han Anders haha minns inte) Borg. Hon sa MAN VET ALDRIG! Mycket sant, mycket sant. Tåget kommer till Bredäng och jag frågar henne om hon vill ha mina kontakt upgifter för att kunna läsa och lyssna på något jag skrivit, hon sa ja så jag åker vidare till Sätra lämnar lappen och säger nu ska du få se att jag existerar. Så jag säger hej till dig med den gula mappen:)

Öppenhet och peppen finns där. En öppen scen i tunnelbanan, haja vad soft du kanske har haft en jobbigt morgon, vakna på fel sida, mangon var möglig, mjölken hade gått ut, osten var slut du är försenad till tuben och måste springa men när du hoppar på den är det en rullande karneval. Jag skulle tycka det var as soft, folk droppa rim, berätta historier, spela musik, jongglera, sprutade eld.

Jag frågade en vän som är väldigt bra på att skoja med folk han träffar, till exmpel brukar han hitta på saker han jobbar med, personer han känner eller saker han gjort. Jag kunde störa mig på detta så jag sa till han varför ljuger du? Han svara, människor har svårt att bjuda på sig själv och tar sig på för stort allvar, jag kommer förhoppningsvis inte träffa den här personen igen så jag testade att hoppa in i en annan roll. Jag brukar inte vara bra på det för jag börjar skratta hela tiden. Det kanske är bra en synd mindre att tänka på för jag är en sån usel lögnare.

frid / dunder


Inte sitter vi i sjön!!

Hej Syskon!!

Har varit uppe och fjällvandrat i några dagar, vi gick från enafors till ljungdalen. Allt vi behövde hade vi på ryggen och sen är det bara att kicka den. Tält och stormkök, finns det något bättre?

Boken och skivan den kommer, om allt går rätt så har jag omslaget i mitten av augusti vilket är bra för då finns det fortfarande lite tid med att filmatisera flera dikter.

Men nu blir det kalas kolla in www.myspace.com/dunderdan :)

Sprid ordet!!

Frid / dundermalkolm


RSS 2.0