Kickar dikt på Uppsala Stadsbibliotek 1 december!!

Fett skoj kom till Uppsala Stadsbibliotek och lyssna på poesi mellan 18:00 - 21:30, det är fri entré å allt äger rum i Kerstin Ekman - Salen. 

Här e pogramet, jag vet dock inte vilken tid när jag läser men det är alla fall innan pausen. Ses!!

Inledning. Konferencier Lotta Gahrton hälsar välkommen.

Maria Björk från Stadsbibliotek talar.

Inledningsanförande av Anisur Rahman.

Röster från verkstäderna. Maria Almasi, Lena Axelsson, Magdalena Rooth Robertson,Katharina Heinrich, Thomas

Nybrant.

Tal. Lars B. Andersson, chef på Kultur i länet.

Röster från verkstäderna. Nan Cohine, Mats Nygren, Nina Berhane, Monica Häggbom,

Francesco Wittorio K., Margareta Holmgren och Börje Larsson.

Läsning. Dan Hansén från Stockholm.

paus.

Musik. Roland Keijser och Kirsten Holm.

Tal. Hedersgäst Mats Kempe.

Läsning. Lars Burstedt läser från Mats Kempe, Tomas Tranströmer, Magnus Ringgren och Anisur Rahman.

Röster från Wiks folkhögskola. Anna-Lena Åberg presenter sina studenter på skrivarlinjen:


underground från norrbotten del I!

Gott folk!
Jag håller nu på att jobba med nästa diktsamling och förra helgen var jag i studion hos en vän i just norrbotten spelain nio dikter. Jag har inte alla texter klara men det är skönt att hoppa in i studion å börja jobba med den.
Vi la oxå trummor på tre beats som kommer bli riktigt grymt!! PEPP
landa med tåget i ume, undra om en noll8 får säga ume, pite, lule eller om det bara är natives som får säga så. det låter alla fall väldigt coooolt att ta bort å:et !!
give the drummer some!!
Roots från norr
Fortsättning följer....

film från revolution poetry 4.0

det var massa kärlek å inspiration som flödade på R.P som vanligt!

se mitt gig här http://www.youtube.com/user/revpoetry#p/u/5/SYr45nGR11E

snart blir det tåget upp till piteå för att spela in nästa bok!! ses up north!


vardagsrummet på brunkebergs torg!

vi passerar varandra på gatan, vi sitter brevid varandra på tuben, vi dansar sida vid sida på konserter och ibland händer något som gör att vi pratar med varandra. samtalet kan börja med en fråga eller en komentera. nu för tiden är det vanligtvis en fråga om molnen, solen, regn och snö, vilket jag tycker är skit tråkigt att snacka om men det kanske är bättre än ingenting? för om jag ska hoppa av nästa station så kanske vi inte hinner påbörja en intressant diskussion men vi fick alla fall utlopp för något männskligt att bli hörd och sedd.

när jag var liten var kärlek enkelt, får jag chans på dig? vi kanske ska börja fråga varandra om vi känner oss osäkra på att bryta tystnaden, får jag prata med dig? det är enkelt att snacka över en cigg men det är synd att jag måste börja röka för att ha en anledning till att vara social. därför älskar jag okupationen på brunebergs torg å besöker den så ofta jag har tid eller när jag har vägarna förbi. jag ser att okupationen uppnått ett viktigt mål i sig och det är att den finns där http://www.occupystockholm.org/ efter revolution poetry i lördags som alltid är överfett, tack till dig som sa att du läser min blogg, det gav mig pepp till att skriva detta.

hursom, jag och några vänner gick för att fika i gamla stan, fiket stängde vid 22:00 och vi började knata planlöst mot centralen då jag kom på idéen att vi skulle gå förbi okupationen. sagt och gjort, vi kommer dit och det är massa tält och banderoller upphängda. ett tält fungerar som bas, där finns mat, högtalare, datorer, böcker, stolar och allt möjligt. eftersom jag varit där förut och hängt med folket så kände jag mig bekväm med att bara knata in, hälsa, ta en stol och sätta mig ner. det kommer en man som sover där, hälsar och sätter sig ner, 1 sekund senare kommer det en till kille som jag ber att berätta för mina vänner varför dom har den här okupationen finns. BAM vi har en samtal, ring the ALARM http://www.youtube.com/watch?v=YbiaCF_qsrg något är knas något är uppåner, tro inte dina öron eller ögon men hör och häppna vi satt i ett hem, i ett vardagsrum med himlen som tak och snackade om vart pengar kommer ifrån. bara sådär. eftersom att det sover människor på brunebergs torg så är det ett hem och eftersom att tältet med stolarna är en öppen yta så är det ett vardagsrum. jag älskar den känslan av öppenhet och nyfikenhet lika mycket som jag älskar musik, revolution poetry, http://radioskugga.org/ och min familj.

http://www.occupystockholm.org/donationer-resurslista.html finns det allt som behövs så jag plockade ihop några grejer och gick förbi. jag kom ditt sa - hej jag heter dan och jag såg på hemsidan att ni behövde dom här grejer. folket som satt i vardagsrummet på marken, solstolar, vanliga stolar å festival stolar kollade på mig å sa - ingen av oss sover här vi bara hänger här. jag lämnade grejerna tog en stol å fick ta del av drömmar å visioner, alternativ å boktips, utmaningar å frågor! som min vän Basar säger, vi ses på torget!! / dynamitdunder

RSS 2.0