Tålamod!

Ja, det händer inte så mycket, det är mest en väntan för nu har jag inte sakerna i mina händer på ett tag. Har vänner som ska läsa igenom dikterna, lyssna på dikterna och sen ska dikterna mixas. Det gäller att ha tålamod helt enkelt. Jag har bestämt mig för vart jag ska trycka upp böckerna och det blir på bokmaskinen.se 

Här kommer fortsättningen på Fräscht Svett, haha har ni sett reklamen sommar färscht? Det är bara en tidsfråga innan fräscht svett, når era lokala butiker i tvland.

frid / dan

Det rinner
FAAAAAAAN!!!!
Det är som kiss
haffar jag inte henne
Vilken diss
Hon kommer snacka skit om mig
för mitt svett
är inte fräscht
hennes doft ju så lätt
Det måste vara
den nya hybriden
Varje människa bär den
och med tiden
måste jag någon gång
börja applicera fräscht svett
för att följa varje norm rätt
När en ny storm nalkas
är det fräscht svett
som sveper över från Atlanten
upp till Nordpolen
där isbjörnar
svalkar sig i poolen
Mr isbjörn beställer en laxgrogg i baren
Sen går han till fräscht svett automaten
Och pungar ut sina ca$$$$$$$$$$$h
Efter simturen blev han lite kall och svettigt
Men nu blir han het, ball och mäktig
När automaten gör livet lätt
genom att spotta ut en liten flaska
Fräscht svett
nya lanseringen för att lukta hett
Produkten är perfekt
till dig som tagit en dusch
Stiger ut från ångorna
och luktar fortfarande usch

/Du får aldrig lukta sjung
så som du luktar
Du får aldrig
vara dig själv
Du får aldrig lukta
så som du luktar
Du får aldrig
vara dig själv/


Studio dag är lika med en bra dag

Hej hopp vänner!!

Det är inte så mycket som har hänt, vi skulle klippa MOD! filmen men det var jidder med datan. Sen har jag jobbat och jobbat och jobbat, men nu är jag ledig ett tag. Var i studion igår och det gick dunder, hoppas att det kommer gå lika bra idag.

Jo, jag har demonstrerat mot SMR = svenska motståndsrörelsen, läskiga grabbar det där, SMR hyllade en man i Syd Afrika som är för apartheid systemet och då hade NMR = nätverket mot rasism anordnat en mot demonstration.

Fick inspiration från den dagen och det blev detta:

Jag är mer svart än jag är vit
om ni frågar mig, det hör inte hit
Vilken hudfärg jag har
När mitt land blir ditt land så är jag klar

Frid och kärlek / dan 


Nästa dikt är Fräscht Svett som ska bli film!!

Hejhallå Namaste Yo Salam Alikum!

Nu känns det som att målet inte är långt borta (alla fall när det gäller boken, jag har mer än hälften av alla dikter kvar att spela in och sen ska det mixas och fixas) jag är så pepp att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men det är ingen idé att ta ut något i förskott hahaha ska jag säga när jag skriver som om jag hade 200 böcker och skivor i en låda brevid mig. Hela kalaset kommer att kosta 100 kr då får ni en bok och skiva med 23 dikter men det kommer oxå finnas att ladda ner gratis här. 

MOD! håller på att klippas, det kommer bli soft.

Nästa dikt till rakning är Fräscht svett, det går att tjäna pengar på allt och alla, på att vi inte ser bra ut, inte luktar tillräckligt gott, inte är tillräckligt ömjuka, allt allt allt allt ska göras om till pengar. Jag burkar tänka, att en person oftast en man som sitter på mycket makt, hänger sig åt att försvara den med alla medel. Men vad krigar han för, sitt land, sitt folk, sin familj? När den här mannen sen dör är han stolt över sig själv? Vad har han vunnit?

Jag kan kolla på mig själv, varför håller jag på med det jag gör? Jag skriver, gör musik och film för jag älskar det. Vad är det då som gör att alla som kommer åt makten kämpar så ihärdigt för att behålla den? Är det för att dem älskar folket eller för att dem älskar makten? Politiker är till för folket inte tvärtom.

Älskar jag mitt skrivande, musik och filmande så mycket att jag startar krig och dödar för att behålla det? Vem vet, jag vet alla fall att jag inte tänker rösta jag tror inte på politiker jag tror på kärleken.

Frid / dan

Fräscht svett                                                        
nya lanseringen för att lukta hett
Produkten är perfekt
till dig som tagit en dush
Stiger ut från ångårna
och luktar fortfarande usch

Då ska du använda
fräscht svett
Med lagom mått mätt i den mån din vanliga odör
Har spridigt sig från
armhållan och börjar nå
Känsliga känsel sprön
tur att din lön
är så fin
Dina cash ska spenderas på
fräsch svett
Alla andra kommer retas då 
det vet att du inte applicera på
Fräscht svett den nya doften
som skänker frid
En hybrid
av skogsbär
och molnfri atmosfär
Helt syntetisk
och slit stark
för hårt bruk
Och under feberfrossan
kan du gott kosta på dig lite
Fräscht svett
Visst du är het men välj


Premiär för Revolution Poetry!!!

Igår var det kärlek och inspiration i luften, när såna här grejer fixas blir jag varm om hjärtat. Stort Tack till Namo, Nachla och Aladin som är poeterna bakom revolution poetry. Alla poeter som kickade var riktigt duktiga och Slag från hjärtat levererade dansen. Det är sånt här som gör att jag fortsätter att skriva, när jag hör andra framföra sina erfarenheter jaha man kan tänka så, man kan rimma så, man kan vrida och vända på det ordet så och sååå vidare...

Jag rappade två dikter

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/1/84eWVo4Za-E 

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/0/xZaHN7lt_RI

Jag längtar till nästa revolution och hoppas att det inte dröjer allt för långt tid till nästa, jag hoppas också att du kommer förbi och droppar en dikt.

http://revolution-poetry.blogspot.com/

frid / stickiickidunderdan

Turné MOD! Sista stoppet Tokyo...

Det blev en halv dag i Tokyo, fota lite konst och bara softa runt, skulle vara kul att frottera sig lite längre bland människor som ser likadana ut för alla vill vara så olika. Såg en person som gled runt i pokemon dräkt det vara ganska flippigt, jag har ingen bild på min kamera dock men ska se till att få fram den.








MOD! är att starta eget

http://www.youtube.com/watch?v=jnSHo4lodsI

Jag får kör en riktigt MOD! Tokyo session nästa gång jag åker dit någon gång i framtiden.

Det som är på g nu är att klippa klart MOD! filmen som jag och Funky Vonky spela in innan Japan och börjar fundera ut vilken dikt som ska bli nästa film. MäktigaMagda har börjar skissa på omslaget till skivan och boken, fina grejer. Jag ska sätta mig ner och läsa igenom alla dikter och fixatrixamixa så att det blir ännu bättre och sist men inte minst är det bara hoppa i studion och spela in alla dikter, jag kanske har mer än hälften kvar.

Ikväll är det Revolution Poetry på kulturhuset lava klockan 18:00 det kommer bli vackert. Jag och några andra poeter ska rappa lite dikter och sen ska bandet Slag från hjärtat spela. Koll in länken det är en av dem som styr hela grejen som berättar lite om vad som händer, lyssna ungefär 19 minuter in i pogramet

http://www.facebook.com/l/6a767;sverigesradio.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2301839&BroadcastDate=&IsBlock=

Ses ikväll / donDanjan

Turné MOD! Femte stoppet Atami

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/6/Wd8VKZfVnOk



MOD! är att klättra

Femte stoppet är Atami och under lunchen idag som käkades vid ett träd som under den här årstiden drar mer turister till japan än flugor till hästskit. Under trädets svalkande skugga och till blommornas ljuva doft satt två sköna japaner och drack bärs.



MOD! är att spexa



MOD! är att sticka ut



MOD! är att tigga

(det är en tiggarmunk som jag skänker en slant, han står och tigger hur länge som helst. När jag gav han pengarna, bugade han sig. Under hela tiden som han står och tigger sjunger han ett mantra som skulle kunna komma från en avlägsen tid då samurajer och drakar levde sida vid sida. Mäktigt!)



FlipMODe!



MOD! är att växa

http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/4/x84mLAOFD78

Idag vare stigfinnade som gällde, siktade på ett tempel som senare visade sig vara ett slott. Jag lyckas alltid att gör samma sak, jag tror att något ligger närmare än vad det är. I början var det en övergiven stig som ledde uppåt, (det är ett ganska långt klipp och det händer inte speciellt mycket men titta runt en minut så får ni se vad jag hittar för finfina frukter) http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/2/7_Wow6joKw4 jag kom till en gammal trädgård av något slag eller en terrassodling (den får ni ser om ni kollar slutet på det långa klipet) Efter den öppna ytan var det nästan omöjligt att ta sig upp 80 - 90 graders lutning och en labyrint av växter, jag var nära att ge upp för det var lite läskigt om jag skulle ramla och slå huvudet i något träd. http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/1/0qPIyJXngII Men jag tog mig upp och det här blev resultatet http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/3/dT2TDWgDeDg och det här är bakom http://www.youtube.com/dunderdan1#p/u/6/TroVwIhg-XQ

Nertäcksfärden tog sin början http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/1/1nETlPxBs-I




När jag väl hade tagit mig ner en bit hittade jag en el/radio station (inte den på bilden) och eftersom jag hade tagit fågelvägen genom djungeln hade jag inte träffat på några murar eller grindar som blockerade vägen. Vägen till och från el/radio stationen var inte speciellt trafikerad eftersom en grind blockerade vägen. Jag gick tillbaka och hittade en trappa i bambu skogen

 

som fortsatte ner till ett spökhus http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/0/F4adeL9zeoI

Så mina vänner, där slutade det inte men jag är helt SLUT. Det kan sammanfattas lite kort att jag fick gåshud det var läskiga vibbar vid det där huset, jag klättrade över ett staket, jag kom till slottet som borde vara ett tempel, jag gick på serpentinvägar, jag gick i en biltunnel och skrek MOD! så det ekade.
Jag fortsatte ut på en udde och tittade på havet för att sen hitta en pizza som smakade dunder.

På pizzerian hade dem en old school



jag blev helt paff när hon använde den. Klockrent! "cash rules everything around me...."

Softa gott! / dan

Turné MOD! Fjärde stoppet lite överallt...



Jag behöver knappast berätta vad det här betyder...det slutar på D!



MOD! är att hålla sig fast



MOD! är att bli upplyst och sen dela med sig av kunskapen

Tyvärr  blir det inga fler bilder nu för datan vill inte. Det får bli några filmer som jag lyckades ladda upp innan datan började jiddra.

Jag träffade en häftig person idag som ville bli präst så han åkte till norge lärde sig norska och blev präst åkte tillbaka till japan och jobbar i en liten by på landet. Han är dunder musikalisk och har byggt en massa flöjter, didgeridoos och trummor, han spelar piano och orgel. Kondo Sensei är MOD! 

MOD! är att ha ett mål när det verkar vara dött på andra spår då vi fortsätter vår oändliga vandring.

MOD! är att vara en minioritet och jag blir glad av att se så många religioner som lever sida vid sida. Det skulle kunna vara värre än vad det är men det är ingen ursäkt för att inte kämpa för att det ska bli bättre och bra blir det inte förrän alla respekteras. Ateist som troende, ett citat som jag har glömt vart det kommer ifrån är "Gud är för stor för en religon"

MOD! är att http://www.youtube.com/watch?v=F99t1mxi9Oo 

MOD! är att http://www.youtube.com/watch?v=I6tqw4nNxBc

Jag fick en fin bild på Fuji berget idag som jag såklart inte kan ladda upp så jag får förklara istället, Fuji är jättejättejätte högt, det såg ganska kallt ut och hade snö på toppen typ såhär A tänkt att det är ett berg istället för ett a.

Japanskan går framåt jag kan nu säga HEJ helt okej men inte stava till det.

Glöm inte bort revolution poetry den 10/4 på lava kulturhuset allt börjar 18:00 det är fri entré och det bjuds på tung poesimagi och svensk baktakt kolla in mer på http://revolution-poetry.blogspot.com/

Ses där, annars kommer jag vara i Tokyo på onsdag så vi kan ses på den japanska varianten av falafel kungen runt lunch tid jag blir lätt att känna igen för jag glider runt på häst i samuraj dräkt. Ojojoj vad jag ska äta min mat när jag kommer hem, det är en litenlitenliten kamp att vara gräs ätare här men jag klagar inte för ris och soja är soft.

Ses på onsdag /jandandundersvan

Turné MOD! Tredje stoppet Mishima



MOD! är tillit



MOD! är att tro på himlen





http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/0/QuYGT3FmTO0

Shinto är en Japansk religon som har funnits sen big bang, vet inte så mycket om den och det jag berättar kommer från NE. Det finns gudar i himlen och på jorden, i allt och alla, i människan likväl som i trädet och berget. Det allra heligaste berget är Fuji som jag såg idag. Det som är viktigt i Shinto är renhet, det finns ingen morallära så som "du ska älska din nästa..." utan låt ditt hjärta följa vad som är renhet. Känns det rätt i magen så är det antagligen rätt (det sista var en fri tolkning) Man offrar ett mynt för att be en bön och klappar i händerna för att tillkalla Guden. Respekt!



http://www.youtube.com/dunderdan1#p/a/u/0/Kup8WVyaQbE



MOD! är att fortfarande vara en riktig röjare när man är 102 bast

Jag tänkte in ens på det men jag börjar med ett foto av någon som kanske inte är mer än 1 år och avslutar inlägget med ett foto av någon som är 100 år äldre. Alltid är det något!
Hoppas ni mår bra, jag ska slockna nu.

frid / dan


Turné MOD! Andra stoppet Fuji

Hej Vänner!

Det är storm så jag sitter på rummet med datan i knäet och väntar på att det ska dundra klart. På tåget igår började jag rätta alla dikter, min kära Mor har läst igneom allt och rättat stavfelen, det känns bra att jag snart är klar med den biten så jag sen kan sätta mig ner och kläcka nöten på hur boken ska ta form. Det finns lite olika alternativ. 1, är att skicka runt till massa förlag. 2, http://www.bokmaskinen.se/index.php?page=1&link=3 
3, att starta ett eget förlag. 4, gör boken själv. Time will tell!!






MOD! är att ta sig framåt



MOD! är att stå på tå för att nå





MOD! är att stå någon nära



MOD! är att tänka



Ni får se vart trappan leder om ni kollar på filmen www.youtube.com/dunderdan1

Nu ska jag lägga mig på magen och blunda ett tag!

kärlek / DunDerJaN

RSS 2.0